Preloved Smashed lemon🍋 kleurrijke zomerjurkjes

Gepubliceerd op 17 april 2023 om 23:44

As you know is Into Accessories is een Nederlandse sieradenmerk uit Hoorn met een te gekke collectie van handgemaakte, nieuwe en vintage sieraden. Daarnaast hebben wij speciaal geselecteerde accessoires aan onze collectie toegevoegd. Wij zijn gek op sieraden maar een tas of zonnebril mag ook echt niet ontbreken aan je outfit. En binnenkort gaan wij ook zomerjurkjes aan onze collectie toevoegen.

Een paar weken geleden waren ik en Roy (mijn zoon en rechterhand wat betreft de samenstelling van de collectie) op inkoop en mijn oog viel direct op een prachtig jurkje met een kleurrijke fruitprint van het merk Smashed lemon een nederlands kledingmerk opricht In 2007. Smashed lemon staat bekend om haar heftige, kleurrijke prints en ontwerpen.

Ik was op slag verliefd en wist dat dit perfect in onze collectie zou passen. Na wat discussies met mijn zoon hebben wij besloten dat het een strak plan is om deze jurkjes in te kopen. Het zijn Preloved zomerjurkjes dus zijn wij ook nog eens lekker duurzaam bezig.

Omdat het preloved jurkjes zijn heb ik uiteraard niet een hele matenreeks. Ik speur online, offline van groningen tot spanje af naar de leukste jurkjes van dit merk en heb hierdoor willekeurige maten en jurkjes, soms wel van ieder maar 1. Wees er dus snel bij want op is op.

De jurk met de fruitprint heb ik zelf ook en zal verder voorlopig beschikbaar zijn in maat s/36. En ik moet zeggen het dragen van zo'n jurkje geeft je een instant boost. Met deze kleurrijke print kan je de hele wereld aan.

 

www.intoaccessories.nl

Not your basic jewerly brand

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.