Kingsday inspiratie outfit

Gepubliceerd op 16 april 2023 om 22:10

Donderdag 27 april 2023 is het alweer zover!! Het is dan Koningsdag a.k.a Kingsday 2023. Uiteraard zoals ieder jaar de brandende vraag:Wat trekken we aan? Wat wordt het Kingsday outfitje. Gaan we dit jaar voor een tikkeltje oranje of gaan we all out? Wat het ook wordt zorg dat je orgineel en jezelf blijft. Stand out from the crowd! Ben je het met mij eens dan  ben je sowieso bij Into Accessories aan het juiste adres wat betreft orginaliteit. Wij hebben een webshop vol creaties die je outfit Kingsday proof maken. Shop HIER  je oranje sieraden en accessoires. 

Wij weten allemaal dat de leeuw symbool staat voor Nederland. Maar wist jij dat deze leeuwen symbolen zijn van kracht en dat je deze kunt je terugvinden op de wapenschilden? In Nederlandse wapens spelen leeuwen een belangrijke rol.

Vanaf de 12e eeuw gebruikten de Nassaus een staande gouden leeuw als familiewapen. Willem van Oranje Nassau leidde de opstand tegen de Spaanse koning waarbij een leeuw als symbool gebruikt werd die sindsdien een zwaard en een pijlenbundel droeg.

In de Noordelijke Nederlanden, die zich in de 8o jarige oorlog afscheidden en als Republiek der zeven Verenigde Nederlanden een generalisatieleeuw in hun wapen voerden, was deze leeuw meer dan 200 jaar lang het kenmerk van de unie

Kortom Een Into Accessories Animal ketting Leeuw is het ideale Kingsday sieraad voor je outfit.Dat is dan ook onze aanrader wat betreft je outfit voor dit jaar. En daarna kan je deze ketting ook gewoon dragen met je dagelijkse outfit.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.