Yes nog meer Preloved zomerjurkjes

Gepubliceerd op 21 april 2023 om 17:58

Yesssssss........De zomer komt eraan en iedereen is weer op zoek naar zomerjurkjes. Ben jij ook op zoek naar een kleurrijk en vrolijk zomerjurkje? Dan ben je bij Into Accessories aan het juiste adres. Wij speuren regelmatig stad en land af naar pareltjes voor in de webshop. Zomerjurkjes met een kleurrijke bloemen/fruit print of gewoon in een knalkleur past perfect in onze te gekke collectie.

Ik heb al een aantal keer gepost over het effect van kleur op je humeur. Kleur in je outfit of sieraden kan je een instant energyboost geven. Dus het is zeker een aanrader om kleur te dragen. Persoonlijk draag ik veel kleur en vooral bloemenprintjes ben ik dol op. En voor deze zomer ga ik all out op de citroenen print, deze was vorig jaar al hot! Hou je niet zo van opvallende prints dan kan je kiezen voor 1 of 2 kleuren in je outfit.

Gister heb ik het jurkje citroen en jurkje golden barok online geplaatst, neem snel een kijkje en shop deze hier. Houdt de webshop en onze social media kanalen in de gaten dan ben je er als eerste bij!

 

Groetjes maruschka

INTO ACCESSORIES❤️ Not your basic jewelry brand

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.