Waar en wanneer is er een Sunday market?

Gepubliceerd op 9 mei 2023 om 07:23

Wat voor markt is de sunday market?

De Sunday market is een markt is opgericht in 2008 speciaal voor funky shopping for art fashion & design. Elke zondag wordt er een Sunday market georganiseerd op verschillende locaties. Het is niet zomaar een standaard markt, op deze markt is het echt een feestje met veel creatievelingen, ontwerpers, live muziek op het open podium, toneelstukken van het markttheater en lekkere hapjes en drankjes op een van de vele terrasjes. Iedereen is welkom. Ik heb er zelf jarenlang gestaan met mijn sieraden van mijn eerste webshop en heb het altijd erg naar mijn zin gehad. Het is een goed georganiseerde fijne feel good markt. 

 

De sundaymarket locatie het Westergasfabriek

Elke eerste zondag van de maand wordt de Sunday market op het De Westergas- het voormalige westergasfabriek. Super locatie met oude historische fabrieksgebouwen en het mooie groen van het Westerpark. Into Accessories zal elke zondag op deze markt te vinden zijn. Wij love the Sunday market!

 

Wanneer: 12.00-18.00  gratis entree

Adres: Pazzanistraat 33/ 1014 DB Amsterdam

 

De sundaymarket locatie de Hallen

Elke tweede zondag van de maand wordt er in de oude tramremise van Amsterdam oud west een intieme Sunday market georganiseerd.Deze plek is omgetoverd tot een ware culturele hotspot. Je kan er lekker snuffelen tussen de vintage, fashion, sieraden, woonaccessoires etc.. Maar ook lekker genieten van de foodcourt , bios en andere kleine boutiekjes van de hallen.Iedereen is welkom, lekker met de kids genieten van een prachtige zondag

Wanneer: 12.00-1800 gratis entree

Adres : De hallen/ Hannie dankbaarpassage 39/1052 RT Amsterdam

 

De sundaymarket locatie het museumplein

Elke derde zondag van de maand wordt er een Museum market georganiseerd dit is een designers market in het culturele hart van amsterdam. Het is een kunstzinnige markt ook georganiseerd door de sunday market maar dat met uitsluitend designers, creatievelingen en ontwerpers. Het is een kunst en ontwerp markt op het museumplein in amsterdam. Kunstenaars , ambachtslieden en ontwerpers bieden hun mooiste producten aan. Je kan er terecht voor sieraden, keramiek, schilderijen, kadoartikelen, illustraties, tekeningen en nog veel meer. Kom shoppen of lekker inspiratie op doen!

Wanneer:10.00-18.00 gratis entree

Adres: Museumplein/ 1071 DJ amsterdam

 

De sundaymarket locatie Rokin

Elke laatste zondag van de maand wordt er een Sunday market georganiseerd in hartje centrum van amsterdam. Hoe gaaf is dat!! Na twee jaar zijn ze eindelijk terug van weg geweest. Ze zijn in maart van dit jaar gestart met de eerste markt op het Rokin en voorlopig de laatste van dit jaar zal in oktober. Into Accessories zal 28 mei deelnemen voor de eerste keer. Wij (ik en mijn rechterhand roy) hebben er super veel zin in.

Wanneer 12.00-1800 gratis entree

Adres: Oude turfmarkt, amsterdam

Into Accessories zal ook op de Sunday market te vinden zijn. Voor alle data's en locatie klik hier voor de marktagenda. Ik vind het leuk als jullie langskomen om ons live te ontmoeten. 

Into Accessories/ Not your basic jewelry brand

 

Tot zondag 

Groetjes maruschka

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.