Inspiratie:Sex in the city 💜De tijdschrift clutch :

Gepubliceerd op 28 oktober 2023 om 13:28

Fashionista Musthave:de tijdschrift clutch

De tijdschrift clutch, the magazine clutch hoe je het ook noemt iedere echte fashionista weet precies waar ik het over heb.Voor mij is dit nog steeds the queen onder de clutches. Maakt eigelijk niets uit wat voor outfit je aan hebt deze clutch past werkelijk overal bij.Het lijkt op een opgerolde tijdschrift verkrijgbaar in verschillende varianten, geniaal! Deze clutches passen ook perfect in de into Accessories te gekke collectie.

De eerste exemplaren werden in de jaren 70 in Italië voor het eerst ontworpen.Super gaaf om zo'n vintage clutch te bezitten.De clutch is van hard vinyl en de vintage varianten zijn letterlijk beplakt met het tijdschrift.De retro varianten zijn volledig van vinyl met een tijdschrift print.Zo gaat de clutch langer mee. Oh en wist je dat Sarah jessica parker zowel in "Sex in the city" als in de HBO serie "And just like that" de tijdschrift clutch draagt.Te leuk!!

Wanneer ik op mijn speurtocht deze te gekke clutches tegenkom twijfel ik nooit geen moment.Ze moeten mee naar huis.Zodra deze gereinigd en eventueel gerepareerd zijn dan gaan ze online.Ik heb deze mooie Paparazzi clutch op de kop getikt, het is een retro variant maar nog steeds super gaaf.

 

Groetjes maruschka 

www.into-accessories.nl 

Not your basic jewelry brand 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.