De leukste Halloween sieraden.

Gepubliceerd op 16 februari 2024 om 23:05

Top 6 Halloween sieraden Trick or Treat!

Halloween is een typisch Amerikaans feest dat eigelijk erg veel op het Nederlandse Sint-maarten feest lijkt. Op beide feesten ga je langs de deuren om snoep op te halen. Maar i.p.v zingen zoals met Sint-maarten schreeuw je Trick or Treat en ben je verkleed als je favoriete superheld etc.. Halloween wordt ook groots gevierd door de volwassenen . Het huis wordt vaak volledig versierd en iedereen gaat verkleed naar georganiseerde Halloween feesten. Ondanks dat wij al Sint-maarten hebben wordt ook Halloween steeds groter gevierd. In Nederland worden veel huizen versierd en zijn er veel feesten waar zowel jongeren als volwassenen naar toe gaan.

Persoonlijk vier ik Halloween niet en heb ik meer met Sintmaarten dat blijft toch echt een jeugdsentiment. ´´Hier woont een kikkerbil die niets geven wil´´ Dat schreeuwde we dan voor de deur als iemand niet open deed of misschien wel niet thuis was. En zo lang mogelijk doorlopen want die zak moet vol met snoep anders gaan we niet naar huis. Wat een geweldig tijd was dat.

Maar goed de hamvraag is wat voor sieraden draag je met Halloween. Dit hangt natuurlijk van je outfit af. Maar leuk is zo origineel en eng mogelijk. Want daar draait het om bij Halloween , lekker griezelen. Uiteraard heb ik ook voor Halloween wat leuke sieraden voor jullie. Hier even een top 6

Van een zwart ratje aan een ketting, Oorbellen met grote gouden dollar tekens, Armband met kunstnagels tot aan een glow in dark ratje aan een ketting ( ja je leest het goed , deze rat geeft licht in het donker ideaal voor Halloween). Into Accessories got your back.

Nu is het aan jou om iets uit te zoeken. Heel veel Halloween shop plezier.

Groetjes Maruschka

Into Accessories Not your basic jewelry brand

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.