Inspiratie: De Accessoire trends Herfst 2023

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 om 10:43

Een Accessoire is de kers op de taart

Een accessoire kan je outfit een behoorlijke boost geven.Persoonlijk kan ik niet zonder accessoires.Mijn look is dan gewoon niet compleet.Er zijn een hoop trends dit najaar maar blijf vooral bij jezelf. Kies de trend die het beste bij je past of anders make up your own trend.Sky is the limit.

Ik heb voor jullie mijn persoonlijke top 3 aan trends die je terug kan vinden bij Into Accessories.

De zonnebril ook in de herfst

Jahaaa ook in het najaar kan je de zonnebril blijven doordragen. Het is de ultieme accessoire en je hebt deze in vele kleuren, modellen. Voor ieder wat wils. Mijn voorkeur gaat uit van een mooie donkerbruine, zwarte of wat dacht je van een zonnebril met een leuk printje. 

De sjaal , lekker warm en kleurrijk

Niet alleen een geweldige toevoeging aan je outfit. Maar ook erg praktisch aangezien het kouder wordt deze dagen. Ga voor een sjaal met een mooie kleurrijke print of een feestelijke sjaal met bijvoorbeeld pailletten. Wordt het echt koud draag dan je sjaal over je jas. Ga deze herfst voor een lekkere oversized gebreide of fleece sjaal.

De tas, praktisch en lekker opvallend

Last maar zeker niet least, de tas. Elke vrouw houdt van een mooie tas. Ga jij voor een grote shopper , schoudertas of bucketbag. Wat je ook kiest ga voor kleur. Jaaaaa rood is helemaal hot deze herfst. Vind je dat too much ga voor een donkerbruine of een mooie grijze variant.De tas is niet weg te denken bij je outfit ook vanwege praktische redenen uiteraard. Want waar moet je anders je telefoon, make up en snacks laten?

Natuurlijk zijn er nog veel meer trends dit najaar maar ik moet uiteindeljk wel een keuze maken. Belangrijk is dat je het allemaal niet te serieus neemt en lol hebt in het stylen van je outfit.

 

Groetjes maruschka

Into Accessories Not your basic jewerly brand

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.