Inspiratie:sieraden trends Herfst/winter 2023

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 23:40

Een sieraad is de kers op de taart

Een sieraad of accessoire maakt je outfit echt af en kan deze naar een hoger niveau tillen. Het is echt de kers op de taart. Hou je van minimalistisch of ga je voor all out. Waar je ook voor kiest met sieraden kan je jezelf echt goed uitdrukken. Er zijn veel sieraden trends op dit moment. Belangrijk is dat je een trend kiest die bij je past en je je comfortabel bij voelt. Blijf vooral dicht bij je eigen stijl en neem het allemaal niet te serieus, Have fun.

Persoonlijk hou ik van veel sieraden en accessoires. Ik vind deze bijna belangrijker dan de outfit zelf. Kettingen, ringen, oorbellen allemaal tegelijk vind ik het leukst. Met kettingen werk ik vaak met laagjes of gewoon een chunky ketting combineren met een fijnere ketting. Armbanden graag zoveel mogelijk om zilver, goud en verschillende kleuren. Het hangt af van het seizoen en natuurlijk mijn mood. Hetzelfde doe ik met ringen the more the better. Nu komt de herfst eraan en dan zijn vooral de kleuren bordeaux , goud en okergeel mijn favoriet. Maar natuurlijk ook roze en oranje blijven een te gekke kleuren combinatie.

Speciaal voor jullie heb ik een selectie gemaakt van de leukste sieraden uit de webshop die je kan dragen met een knipoog naar mijn top 3 Herfst-winter trends 2023.

 

Trend nummer 1: Sweetheart

Het hartje is nog altijd het symbool van de liefde. En nu zie je deze ook overal terug in de sieraden en accessoires. Hartjes oorbellen, kettingen, ringen en ja zelfs armbanden. Je hebt deze in alle soorten, kleuren en maten. Moschino staat bekend voor zijn rode harten. Maar ik ga voor roze en oranje.

 

Trend nummer 2: Fleurige corsages

De corsage ken je vast wel van de amerikaanse school prom night waarin de jongen een prachtige bloemencorsage om de pols van de date doet. Super om dit ook zo te dragen met je alledaagse outfit. De corsage kan uiteraard ook als broche op je jasje of sjaal. Maar denk ook aan een corsage als ketting, ring of in het haar. The sky is the limit

Trend nummer 3: Diamonds & Pearls

Tijdloos zijn de parels deze waren van de zomer ook weer een grote trend. Ook van de herfst/ winter zie je veel parels en strass sieraden. Deze worden meestal met feestelijke gelegenheden gedragen. Maar dit is allang al verleden tijd. Parels, glitter, steentjes, strass het mag allemaal. We hoeven niet te wachten op de feestdagen. I love it!

Uiteraard zijn er nog veel meer trends maar dit is mijn top 3 op het moment. Als ik nog wat leuke trends tegenkom laat ik je gelijk even weten welk ''Into Accessories'' item hier het beste op aansluit. Veel plezier met het kiezen van jou favoriete trend. Ik ben benieuwd naar jou persoonlijke top 3.

 

Groetjes maruschka ❤️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.