Wat te doen met moederdag?

Gepubliceerd op 12 mei 2023 om 08:22

Wat is moederdag ?

Moederdag is een dag ter ere van het moederschap.De moeders die het verschil maken worden in het zonnetje gezet.Afhankelijk van het land wordt deze dag in maart, april of mei gevierd.Moederdag in Nederland is altijd in mei. Op Zondag 14 mei 2023 is het weer zover en dan is het Moederdag.Tijd om eens goed na te denken wat je gaat doen en geven.

Wat geef je kado met Moederdag?

Wat je je moeder met Moederdag kado geeft is totaal afhankelijk van jouw moeder.Wat zijn haar interesses,haar stijl en heeft ze hobby's?Sieraden doen het uiteraard goed bij elke moeder.Iedere vrouw houdt ervan een sieraad te krijgen.Ben je op zoek naar een unieke ring, oorbellen, ketting of armband.Zoek niet verder want Into-accessories heeft handgemaakte sieraden van gerecycled materiaal.De sieraden zijn uniek want er is er maar 1 van gemaakt net als je moeder.

Moederdag kado tips.

Shop deze speciaal door Into Accessories geselecteerde Moederdag kado tips nu met 20% korting.Gebruik kortingscode HOORN20 bij het afrekenen.

Wat te doen Moederdag?

Wat ga je doen met je moeder op Moederdag?Ook dit is afhankelijk van je moeder.Wat voor type is ze?Waar houdt ze van en wat zijn haar hobby's?Leuke tips voor moederdag zijn :

  1. Ontbijt op bed
  2. High tea
  3. Picknicken
  4. Naar de film
  5. Wellness dagje
  6. Dagje shoppen
  7. Creatief bezig zijn sieraden maken,schilderen
  8. Een leuke workshop
  9. Een museum bezoeken 
  10. Lekkere stevige wandeling

Er is genoeg te bedenken voor ieder budget ,iedere leeftijd en type moeder.Maar uiteindelijk maakt het allemaal niet uit al die toeters en bellen.Ik ben zelf moeder en het leukste is gewoon een knuffel en de extra aandacht.Het hoeft allemaal niet zo uitgebreidt.Laat je niet te veel meeslepen met de hype en grijze massa.Doe wat goed voelt ,bij je budget past en geef je moeder een dikke knuffel.

Into Accessories Not your basic jewelry brand 

Groetjes Maruschka 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.