Welkom terug💜Into Accessories

Gepubliceerd op 19 februari 2023 om 22:47

Terwijl ik dit allereerste bericht typ zijn wij nog niet online en ontzettend hard aan het werk achter en voor de schermen. Het organiseren van alle producten, fotografie, het opnieuw opzetten van social media, visitekaartjes drukken,het schrijven van een blog, ontwerpen en inkopen van onze collectie...... ja ja ja het is een hoop werk maar zo ontzettend leuk. Ik zeg :Stop!! Laten we beginnen bij het begin: ik ben Maruschka Winterdal en gek op sieraden en accessoires. Inkopen ,dragen en ontwerpen ik vind het allemaal te leuk. In 2009 begon ik voor het eerst met ondernemen, we het toen voornamelijk hebben van georganiseerde sieradenparty's. In 2012 heb ik Into Accessories opgezet en een geweldige tijd gehad. Wij hadden een verschillende verkooppunten zowel offline als online waar onze collectie werd verkocht en wij hadden onze vaste plek op de Sunday market (amsterdam) ook waren we regelmatig te vinden op de Swan market (rotterdam) en andere leuke creatieve markten en festivals.Ja we gingen als een malle. Helaas wegens persoonlijke omstandigheden was ik genoodzaakt te stoppen in 2018 met pijn in mijn hart.Alles wat ik had opgebouwd hield op.Ik ben gaan werken als een storemanager voor verschillende modeorganisaties.En ik heb deze periode een vreselijke leuke tijd gehad. Maar het bleef altijd in mijn achterhoofd what about Into Accessories? Het liefst zou ik mijn webshop weer opstarten. De vraag was wanneer en hoe? Nou ik zal het je vertellen....... precies 1 maand na de geboorte van mijn zoon bedacht ik tijdens mijn verlof :Yep, en NU ga ik starten! Dussss zo gezegd, zo gedaan. Iedereen weer opgetrommeld,tijdens mijn talloze gebroken nachten (lees geen nachten) en kraamtranen, mijn ondernemersplan op papier gezet. En BAM! Into Accessories is uit haar as herrezen. Alsof ze nooit is weggeweest. Wij zijn weer back online en hyped x 3000.Wij gaan wederom een geweldige tijd tegemoet en zijn benieuwd wat er allemaal op ons pad komt. Volg ons via instagram en ga met ons mee op avontuur. 

 

Ik ontwerp de collectie voor Into Accessories en mijn sieraden zijn alles behalve doorsnee. Een van onze bestsellers zijn uit onze collectie´animal necklaces´:de dino-ketting. Leuk om te dragen of kado te doen.

Groetjes Maruschka💕

Pssssst tegen de tijd dat je dit leest zijn wij back online. Wij horen graag wat onze fans, klanten, vrienden,familie, medecollega's................................ JIJ ! van onze nieuwe webshop , blog  en/of collectie vind.Laat een reactie achter met je op of aanmerking, wij horen graag van je.

Reactie plaatsen

Reacties

Shahid Majeed
2 jaar geleden

Really Amazing collection.